Stiftelsen Averøy Kraftfond har som formål å dele ut penger fra fondets midler til:  Lag og organisasjoner som bidrar til å fremme aktivitet blant barn og unge i Averøy Kommune.

Stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid. Gjelder fra 16.02.2018 kl 17:30 til 25.02 kl 18:00.

Søknadsfrist for hovedopptaket er 1. mars

Hovedopptaket til nytt barnehageår skjer hvert år i mars. Fra høsten 2018 er det 8 barnehager i kommunen, to kommunale og seks private. Barnehageåret 2017/2018 har om lag 310 barn plass i barnehage.

SMIL- midler er tilskudd som kan gis til foretak som vil gjennomføre miljøtiltak på en landbrukseiendom. I år har Averøy en ramme på 200 000 kroner til fordeling.

Fristen for å søke om tilskudd er 1.mars.

Hentekalender for 1. halvår 2018 skal nå være kommet ut til alle husstander i Averøy. Kalenderen er lagt inn på siste side i informasjonsmagasinet iRETUR fra renovasjonsselskapet NIR.

Averøy kommune har tatt i bruk eDialog. Med den kan du trygt sende oss brev og dokumenter elektronisk selv om de er unntatt offentlighet.

I forbindelse med vedlikeholdsarbeid blir Baebrua ved Myrsetveien 2 helt stengt for trafikk fra og med fredag 26. januar til og med mandag 19. februar. Omkjøring blir skiltet.

Fiskeriministeren på skalldyrfestival 1

Hvert år tømmer Nærings- og fiskeridepartementet lokalene, og alle 350 ansatte reiser ut i landet på bedriftsbesøk. I 2018 ønsker de å møte de som jobber med havet, og oppfordrer næringslivet (også i Averøy) til å sende en invitasjon. Frist 31. januar!

Svømmekurs 1

Dessverre gledet vi oss for tidlig å kunne åpne svømmehallen igjen. Etter nedtapping, reparasjoner/utskifting av flis i bunnen av bassenget, oppfylling og oppvarming så alt veldig greit ut.

Nå viser det seg at flere fliser har sprukket, og vi må gjøre ytterligere reparasjoner. Det betyr stengt svømmehall fortsatt. Vi beklager så mye og skal gjøre vårt for at stengingen blir så kort som mulig.

Vi kunngjør åpning på hjemmesiden, kommunens facebook og via e-post til de som har leieavtale.

I november 2016 gjennomførte kommunen en brukerundersøkelse i utvalgte helse- og omsorgstjenester.  Alle som ble invitert til å svare får en tilbakemelding på resultatene fra ansvarlig enhet (sykehjem, hjemmetjeneste og botjeneste) i begynnelsen av februar. Her er en kort oppsummering av resultatene.