Stikk-Ut!

Stavneset fyr er et populært turmål - Klikk for stort bildeStavneset fyr er et populært turmål Stavnesets venner Turkassetrimmen STIKK UT! er betegnelse på Friluftsrådets satsning for å få flere ut på tur. Friluftsrådets medlemskommuner har valgt ut ulike turmål som er med i turkassetrimmen. Folk oppfordres til å besøke de ulike turmålene, og det er premiering for de som har besøkt sju eller flere turmål.

 

I år som i fjor har vi 13 turmål. Turene finner du på hjemmesiden til friluftsrådet: www.utenordvest.no.  Som du ser er det fortsatt noen av de nye turmålene som mangler beskrivelse, dersom noen ønsker å være behjelpelig med dette, er det bare å gå inn på www.morotur.no, der ligger det elektronisk registreringskjema. Dersom noe er uklart, ta kontakt.

Viktig om registrering!
Registrering av turer gjør du på internett. Kode for turmålet finner du i hver turkasse. Det er denne koden dere legger inn på deres område på StikkUT! etter at turen er gjennomført.

Laminerte ark og klistremerker med kode
I hver turkasse skal det ligge et laminert A5-ark med informasjon om kode til turmålet. I tillegg er det et klistremerke i turkasseboka.

Turmålene
Kommunene velger ut ti til tretten ulike turmål hvert år. Sesongen for turkassetrimmen varer fra 10. mai til 1. november. I løpet av denne perioden er det mulig å besøke turmålene og registrere besøkene i StikkUT!.

Kart og turbeskrivelser finner du i kolonnen til høyre.

Premiering:
De som har besøkt sju turmål, eller flere, gjør seg fortjent til årets premie. For barn til og med ti år er kravet seks turmål.

Premien er krus fra Porsgrunds porselænsfabrik med design av Arne Nøst. Egenandelen for kruset er kr 100,- for voksne. Rabattert pris for barn.

Publisert av Berit Hannasvik. Sist endret 27.08.2015 15:23
Fant du det du lette etter?