Nå kan du forhåndsstemme

Fra torsdag 10. august til og med fredag 8. september kan du forhåndsstemme ved kommunens servicekontor til Stortings- og Sametingsvalget 2017.

Servicekontoret er klare for forhåndsstemmegivningen - Klikk for stort bildeServicekontoret er klare for forhåndsstemmegivningen Våre åpningstider i forhåndsstemmeperioden er:

Mandag - fredag 08:00 - 15:00

Torsdag 31. august og torsdag 7. september 08:00 - 18:00

Lørdag 2. september 10:00 - 14:00

Du kan ikke stemme på nytt på valgdagen hvis du har forhåndsstemt. Du kan heller ikke forhåndsstemme flere ganger.

Husk legitimasjon!
For å stemme må du legitimere deg, ta derfor med gyldig legitimasjon.Ta også med ditt valgkort, det forenkler stemmegivningen.

Her er de godkjente valglistene/partiene for Møre og Romsdal

Se hvordan du kan endre på stemmesedlene.

Forhåndsstemming på institusjoner

Velgere som bor på institusjon (Averøy sykehjem, Averøy omsorgssenter, pensjonærheimen og Langøy bofellesskap) får anledning til å forhåndsstemme på den enkelte institusjon onsdag 30. og torsdag 31. august.

30. august:
Averøy sykehjem (fra kl. 10.00 - 11.00)
Averøy omsorgssenter (kl 11:00 - 11:30)
Averøy pensjonærheim (fra kl. 12.00 - 13.00)

31. august:
Langøy boligfellesskap (fra kl. 14.00 - 15.00)

Søke om å stemme hjemme (ambulerende stemmegivning)

Hvis du på grunn av sykdom eller uførhet ikke kommer deg til forhåndsstemmelokalet eller til stemmelokalet på valgdagen, kan du søke om å forhåndsstemme hjemme. Frist for å søke om dette er tirsdag 5. september. Send søknaden på e-post til post@averoy.kommune.no eller som brev til Averøy valgstyre, postboks 152, 6538 Averøy.

Søknaden må inneholde navn, telefonnummer, adresse og personnummer. Dersom du får innvilget søknaden, kommer det to valgmedarbeidere hjem til deg og mottar stemmen din der. Du får nærmere beskjed om dag og tidspunkt.

Les mer om valget på våre valgsider.

Publisert av Berit Hannasvik. Sist endret 17.08.2017 13:55
Fant du det du lette etter?