Nye pensjonister

Averøy kommune har takket av ansatte som har gått av med pensjon det siste året. De ferske  pensjonistene fikk en bedre middag, "kommunevasen", blomster og rosende ord som takk for sin innsats i Averøy kommune.

Fra venstre: Knut Mostad (rådmann), Odd Magnar Fagereng, Odd Sigmund Stormo, Kjellaug Fagereng, Marit B. Myrflott, Ole Bergem, Terje Sundet, Birger Saltbones, Herman Heggen og Ingrid Rangønes (ordfører) - Klikk for stort bildeFra venstre: Knut Mostad (rådmann), Odd Magnar Fagereng, Odd Sigmund Stormo, Kjellaug Fagereng, Marit B. Myrflott, Ole Bergem, Terje Sundet, Birger Saltbones, Herman Heggen og Ingrid Rangønes (ordfører) Vibeke Storvik

Det ble en hyggelig samling, med mat og prat, denne gangen på Bjartmars favorittkro. De aller fleste har jobbet i kommunen hele sin yrkeskarriere, og ser tilbake på en tid med både interessante og givende oppgaver. De skryter av godt arbeidsmiljø og gode kolleger.

Ordfører Ingrid Rangønes, personalkonsulent Vibeke Storvik og rådmann Knut Mostad takket for innsatsen og ønsket lykke til med pensjonisttilværelsen, en tilværelse som virker å være full av gjøremål og aktiviteter. Sånn er det bare!

Publisert av Berit Hannasvik. Sist endret 11.04.2017 13:57
Fant du det du lette etter?