Reiseliv/Tourism

Averøy er en øykommune som ligger ved porten av Atlanterhavsveien. Med havet, fjellene, fjordene, kysten og de mange holmer og skjær gir Averøy deg mange muligheter for aktiviteter og opplevelser. I Averøy er det spor etter mennesker helt fra 10 000 år tilbake. Fornminner og kulturminner er godt tilrettelagt for besøkende, med informasjon og beskrivelser hvordan du finner dem. Les mer om severdighetene i kolonnen til høyre.

Information in English and Deutsch to the right.

stavkirka - Klikk for stort bilde Om du velger å tilbringe ferien i hytte, rorbu eller et annet sted i kommunen, vil du ha et flott utgangspunkt for opplevelser, turer, fiskemuligheter, museumsbesøk, kystkultur og kulturminner, fjellklatring, padling, skiturer. Tilbring noen dager i Averøy, og du vil få opplevelser for livet..

Bevaring av naturen
Selv om Averøy har god plass og unike muligheter til å ferdes fritt, er det likevel regler for hvordan vi skal ta hensyn til naturen og hverandre. Beitende dyr og drikkevannskilder langs veiene er utsatt for smitte og forsøpling. I Averøy er det flere tømmestasjoner for bobiler. Vi anbefaler våre utmerkede campingplasser i forskjellige priskategorier for deg som ferierer med "eget hus". Hjelp oss å holde Averøy ren!

Turistinformasjon:

Destinasjon Kristiansund og Nordmøre

I Averøy:
Nasjonal turistvegs servicebygg på Atlanterhavsveien

Publisert av Berit Hannasvik. Sist endret 12.03.2017 16:24
Fant du det du lette etter?