Hva mener du om forslag til nytt rutetilbud i Kristiansund og Averøy?

Møre og Romsdal fylkeskommune har etablert et samarbeidsprosjekt med Kristiansund og Averøy kommuner med en plan om et nytt og bedre kollektivtilbud fra og med 01.05.2020. Nå inviterer fylkeskommunen kommunene og andre interessenter til å komme med innspill til forslaget som er ute på høring. (PDF, 2 MB)

Ber om innspill

Møre og Romsdal fylkeskommune ønsker å utvikle kollektivtilbudet i Kristiansund kommune og rute 501 fra Bruhagen (Averøy) til Kristiansund, og har forslaget som er laget ute på høring.

I april i fjor ble det gjennomført en undersøkelse på Internett blant innbyggerne i de to kommunene. Svarene fra undersøkelsen har vært med i arbeidet som er lagt ned i forslaget. I tillegg er statistikken for rutene, befaring av rutene og tilbakemeldingene som er sendt inn til FRAM Kundesenter brukt i arbeidet med forslaget.

Send til kommunen

Publikum, organisasjoner, foreninger og råd kan sende tilbakemeldingene de har til forslaget til kommunen, som igjen vil samle alt og sende videre til fylkeskommunen.

Fristen for høringen er onsdag 26. juni 2019.Klikk for stort bilde