Med Synva på laget styrker vi byggesaksbehandlingen

I dag har vi gleden av å presentere vår nye byggesaksbehandler, Synva Øidvin Greve (35). Hun startet jobben i begynnelsen av august og har mange lover, forskrifter, rettledere, planer og dokumenter å sette seg inn. Det er et komplisert og spennende fagfelt hun går løs på.

- Jeg har foreløpig fått bruke tiden på å fordype meg, sette meg grundig inn i fagområdet før jeg får konkrete saker å jobbe med, sier Synva. Hun er født og oppvokst på et småbruk på Bremsnes, utdannet statsviter fra NTNU og universitetet i Tromsø og har det meste av sin jobberfaring fra Forsvaret.

Synva Øidvin Greve er byggesaksbehandler i Averøy kommuneEt småbruk, to hunder og en sørlending

- I Forsvaret må du være forberedt på å flytte mye rundt, og det gjorde jeg i hele åtte år, sier hun. Nå har hun kommet hjem for å bli, og har kjøpt seg sitt eget småbruk et steinkast fra barndomshjemmet. Med på flyttelasset har hun to hunder og en sørlending, ler hun. Hun er veldig glad i Averøy der hun er vokst opp med dyr rundt seg.
- Averøy har det jeg setter stor pris på her i livet, sier hun og nevner havet, fjellene og kjentfolk.

Hun har vært i sin nye jobb i knapt to uker og gleder seg over tilværelsen, trivelige kollegaer og til å ta fatt på utfordringen. I jobben som byggesaksbehandler blir hun nok godt kjent i hele kommunen, med gårds- og bruksnummer og de som bor her. Flere kjentfolk!

Vi ønsker Synva velkommen og ønsker lykke til!