Ønsker du å vinne KBK-sesongkort?

Averøy kommune trekker også i år ut heldige averøyinger som kan få gleden av å benytte sesongkort til KBKs hjemmekamper i eliteserien. Vi trekker ut fire billetter til hver av hjemmekampene; for hver kamp trekkes det ut to vinnere som kan benytte to billetter (sesongkort) i de respektive kampene.

Fotball 1 - Klikk for stort bilde

Slik melder du din interesse:

• Ta kontakt med servicekontoret; personlig oppmøte, ring (71513500) eller send e-post.
  • Kommenter aktuell artikkel på kommunens facebookside.

KBK-sesongkort - Klikk for stort bilde

Om trekningen

Trekning foretas normalt tre dager før kampdag. Vinnere blir kontaktet og får med seg to kort, slik at man har mulighet til å ta med seg en venn/familiemedlem. Vinnerne er selv ansvarlig for å hente kortene på kommunehuset og for å returnere dem snarest etter kamp. For å være med i trekningen må du ha folkeregistrert adresse i Averøy eller være ansatt i Averøy kommune.

Astri C. Bævre Istad
Serviceleder