Smittesituasjonen - oppdatering 20. desember og info om vaksinering

I løpet av helga er det gjennomført screening av elever ved Utheim skole etter at det var positiv test hos en ansatt. Det har ikke blitt avdekket smitte hos elever ved Utheim skole.

I tilknytning til tidligere smitte i kommunen er det i løpet av helga kommet inn 2 nye positive prøver (disse var allerede i karantene). Smittevernsteamet mener de har god oversikt over situasjonen, men ber alle om å være observante og teste seg ved symptomer.

Koronavaksinering før jul, i romjula og januar

Tirsdag 21. desember er det vaksinering fra kl. 14.00 - 18.00 (foreløpig tidsplan). Åpent også for de som vil ha første dose.

Drop-in-vaksinering

Onsdag 29. desember er det drop-on-vaksinering mellom kl. 11.00 - 13.00. Spesielt velkommen til de som ønsker første dose.

Tid for influensavaksine, sier ledende helsesøster Oddrun Hoset - Klikk for stort bildeTid for vaksine, sier ledende helsesykepleier Oddrun Hoset Berit Hannasvik Ledende helsesykepleier Oddrun Hoset oppfordrer alle som ennå ikke har tatt vaksine om å benytte seg av disse tilbudene.  Vaksineringen skjer på rådhuset på Bruhagen.

3. dose

For de som ønsker 3. dose er det viktig å følge med på intervallet på 4,5 mnd fra andredose. Hvis du fikk vaksine i uke 31 kan du tidligst ta tredjedose 21.12., hvis andredose i uke 32: tredjedose 29.12. osv.

Vi sender SMS til de som fyller krav om intervall når tiden nærmer seg. Mange fikk andredose i Kristiansund og noen av disse kan fortsatt stå på lista der. Tilbud om time kan derfor komme fra Kristiansund.

Vær obs på at oppfriskningsdose til de med alvorlig svekket immunforsvar kan få 3. dose etter 3 måneder. Ta kontakt med kommunen hvis du er i denne gruppen.

Planlagte vaksinedager i januar

• Torsdag 6.1.
  • Torsdag 13.1.
  • Torsdag 20.1.

Åpningstidene er avhengig av hvor mange vaksinedoser vi får og hvor mange over minsteintervallet mellom andre og tredje dose som melder seg på. Vi skal legge til rette for vaksinering på ettermiddag/kveld.

Hvis det er stort behov og vi har vaksinedoser nok, åpner vi for vaksinering en ekstra dag i disse ukene.

Sentralbord Servicekontoret