SMIL- midler er tilskudd som kan gis til foretak som vil gjennomføre miljøtiltak på en landbrukseiendom. I år har Averøy en ramme på 200 000 kroner til fordeling.

Fristen for å søke om tilskudd er 1.mars.

Stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid. Gjelder fra 16.02.2018 kl 17:30 til 25.02 kl 18:00.

Kart med inntegnet parkeringsplasser

Averøy kommune og beboerne i nærområdet ber alle som besøker Bremsneshatten og Bremsneshola om å parkere på parkeringsplassen ved Djupbukta. For de som skal besøke klatrefeltet kan parkeringsplass ved Bremsnes skole også benyttes.

Velg eFaktura eller AvtaleGiro på SFO, barnehage, kulturskole, og kommunale avgifter, for å enklere ha kontroll på betalingene.

Hentekalender for 1. halvår 2018 skal nå være kommet ut til alle husstander i Averøy. Kalenderen er lagt inn på siste side i informasjonsmagasinet iRETUR fra renovasjonsselskapet NIR.

I forbindelse med vedlikeholdsarbeid blir Baebrua ved Myrsetveien 2 helt stengt for trafikk fra og med fredag 26. januar til og med mandag 19. februar. Omkjøring blir skiltet.

Per Sandberg spiser reker

Hvert år tømmer Nærings- og fiskeridepartementet lokalene, og alle 350 ansatte reiser ut i landet på bedriftsbesøk. I 2018 ønsker de å møte de som jobber med havet, og oppfordrer næringslivet (også i Averøy) til å sende en invitasjon. Frist 31. januar!

I november 2016 gjennomførte kommunen en brukerundersøkelse i utvalgte helse- og omsorgstjenester.  Alle som ble invitert til å svare får en tilbakemelding på resultatene fra ansvarlig enhet (sykehjem, hjemmetjeneste og botjeneste) i begynnelsen av februar. Her er en kort oppsummering av resultatene.

Bilder av kunstneren Bjarne Jensen kan nå taes i øyesyn i kantina på kommunehuset.

Averøy kommune inviterer til kurs på nyåret for pårørende til personer med en demenssykdom. Målgruppen er ektefeller, barn, venner og andre med relasjon til den demenssyke.