Averøy kommune vil i løpet av oktober og november skifte til ny type trygghetsalarmer.

Kommunestyret vedtok den 15.12.2016 at rådmannen skulle utrede en sak der kommunen setter leiepris for kommunale idrettsanlegg til kr. 0, for aktivitet for barn og unge opp til 18 år. Dette ble gjort og er senere behandlet en rekke ganger i ulike politiske utvalg

Logo for Dugnadsløftet

Takk til Gjensidige Forsikring Nordmøre og Romsdal som gjennom Dugnadsløftet har gitt oss støtte til prosjektet Bremsneshatten.

Hjemmetjenesten hadde internundervisning i demenssykdommer tirsdag 21. september. Ansatte fra hjemmesykepleien, hjemmehjelpene og Averøy Omsorgssenter fikk et godt innblikk i de ulike demenstypene av dr Monika Ødegård og spesialsykepleier Tove Espvik fra geriatrisk poliklinikk ved sykehuset i Kristiansund.

I går fikk Averøy sykehjem det endelige beviset på at de er et ekte livsgledesykehjem, og er dermed det første sykehjemmet i Møre og Romsdal som har fått denne utmerkelsen.

Ledere innen pleie og omsorg i Averøy kommune forbereder nå årets brukerundersøkelse som blir gjennomført i perioden 13. - 24. november.

6. september arrangerte hjemmesykepleien fagdag om sorg med deltakere fra hjemmesykepleien, Averøy omsorgssenter og Averøy sykehjem. Ingrid Olavsdatter Nesland hadde 6 t foredrag om sorg og sorgprosesser. Dagen er en del av prosjektet «Sammen skaper vi en trygg og verdig avslutning på livet».

Valglogo

Senterpartiet ble valgets vinner i Averøy, med en framgang på 8, 5 % fra forrige Stortingsvalg. Størst tilbakegang hadde Høyre med - 7, 9. Valgdeltakelsen var på 75 %, og mange hadde forhåndsstemt.

Les mer om valgresultatet i Averøy, fylket og landet på valgresultat.no og NRKs valgsider