Bestille koronatest på nett

Nå kan innbyggerne i Averøy bestille koronatest på nett. Bestilling av koronatest blir da en døgnåpen tjeneste hvor du kan bestille test både for deg selv og for andre.
Prøver frem i tid kan dessverre ikke bestilles på c19.no. Vennligst ring dersom du har behov for å bestille time frem i tid.

Om du ikke har mulighet til å komme til teststasjonen via bil, må du foreløpig ringe koronatelefonen som er åpen mandag-fredag 9-12, lørdag og søndag 11-12.

Bestilling av koronatest gjør du på nettstedet c19.no (fungerer ikke i Internet Explorer, bruk nyere nettleser)

Du må logge inn med elektronisk ID, oppgi kontaktinformasjon og krysse av om du bestiller time for deg selv og/eller andre.

Du må krysse av på noen spørsmål før du kan sende inn skjemaet. Når skjemaet er sendt inn, vil du få informasjon om når og hvor du skal møte opp. Tiden du må vente avhenger av test-kapasiteten.

Den som blir testet går i isolasjon frem til prøvesvaret foreligger. Er testen positiv vil du bli oppringt av smittevernteamet.

NB! Minner om at dersom du allerede har fått beskjed om å gå i karantene, vil et negativt prøvesvar IKKE forkorte karantenetiden.

Klikk for stort bilde 

Kontaktinformasjon

Telefonbestilling for testing ved Covid 19
Telefon 902 66 423

 kl. 09.00 - 12.00 mandag - fredag

kl. 11.00 - 12.00 lørdag - søndag

Åpningstider

mandag - fredag 09.00 - 12.00

lørdag - søndag 11.00 - 12.00