Delvis åpning av skolen også for 5. - 7. trinn fra onsdag 13. mai

Det er med glede vi kan ønske også elevene på 5. – 7. trinn velkommen tilbake på skolen. Dessverre er det slik at pga. smittevernstiltak på skoleskyssen kan bare ca. halvparten av setene på skolebussene benyttes.  Vi ber derfor foreldre som har mulighet til det om å skysse sine barn til skolen så langt det er mulig, sier fagsjef oppvekst Erik Næss.

Skoleskyssen administreres fullt og helt av fylkeskommunen, og det er ingenting Averøy kommune kan gjøre med den situasjonen, annet enn å påpeke at vi trenger flere busser. Det har vi gjort gjentatte ganger!

Klikk for stort bildeDenne uken vil Bruhagen barneskole og Utheim skole ha skoletilbud for elever på 5. – 7. trinn  onsdag 13. mai og torsdag 14. mai. Fredag blir det ikke skoleundervisning, men digital undervisning hjemme. Årsaken til det er kapasiteten på skoleskyssen.

Fra og med neste uke, uke 21, vil 5. -  7. trinn ha 4 dager med skoleundervisning og en dag med digitalundervisning. Vi følger for øvrig skoleruta med de fridagene som er angitt på den.  Bruhagen barneskole vil ha undervisning for 5. – 7. trinn på skolen mandag – torsdag og digital undervisning på fredager.

Utheim skole - Kårvåg - Klikk for stort bildeUtheim skole vil ha undervisning for 5. – 7. trinn på skolen mandag, onsdag, torsdag og fredag, og digital undervisning på tirsdager. Begrunnelsen for dette er ene og alene skoleskysskapasiteten.

For at det skal bli mest mulig forutsigbarhet for dere foreldre håper vi at vi kan ha det slik fram til sommerferien. I hele perioden fram til sommerferien ønsker vi at flest mulig av dere foreldre vil kunne skysse barna deres til skolen.

Skolene og lærerne gleder seg til å møte elevene sine igjen!

Erik Næss
Fagsjef oppvekst