Info til alle som har trygghetsalarm

Averøy kommune vil i løpet av oktober og november skifte til ny type trygghetsalarmer.

Disse bruker mobilnettet og inneholder eget SIM-kort. Dette betyr at alle som har mobil-abonnement til alarmen sin kan si opp dette etter at ny alarm er montert. Den nye alarmen fungerer på samme måte som tidligere, og du kan velge mellom å ha den på armen eller rundt halsen.

Det vil fremdeles være Brannvakta i Kristiansund som besvarer alle alarmer. I tillegg til ny alarm vil det bli montert opp røykvarsler som er koblet direkte til Brannvakta. Dette som en ekstra sikkerhet for deg som bruker.

I tillegg vil det bli montert en spesiell type låseanordning på døren din i løpet av høsten. Du vil fremdeles kunne bruke samme nøkkel som tidligere, men denne låsen vil erstatte dagens nøkkelbokser. Hjemmetjenesten vil fremdeles ha behov for nøkkel til din bolig.

Ved evt. spørsmål, kontakt fagleder Hege Stemland, tlf. 71513672 eller hjemmevaktmester Tommy Sørensen, tlf. 90854495

Trygghetsalarm koster kr 300 pr. måned.

trygghetsalarm 1