Koronapandemien - en normal hverdag med økt beredskap

Regjeringen kom med en pressemelding 25.09.21 som berører gjenåpningen av samfunnet, hva målet er og hvilke strategier og tiltak som understøtter når Norge går over til en normal hverdag med økt beredskap.

FHI har billedliggjort det nye regimet i et flytskjema for nyoppståtte luftveissymptomer, som gjør det noe mer oversiktlig å se hva som gjelder for smitte, testing og isolasjon/ karantene nå.

Barn, elever og ansatte går nå tilbake til en vanlig barnehage- og skolehverdag. Trafikklysmodellen skal bare brukes i helt spesielle tilfeller, etter lokale vedtak. Overgangen til normal skolegang betyr også at de vanlige fraværsreglene på ungdomsskolen og i videregående skole skal gjelde fra 11. oktober.

Testing ved Covid 19-symptomer i Averøy

Send oss gjerne spørsmål via skjemaet under:

Felt merket med * må fylles ut

Ingrid Ovidie Rangønes
Ordfører