Ordførerens julehilsen

Utenfor kommunehuset står et juleønske-tre, og mange har hengt opp sine ønsker for det nye året. Et ønske går igjen: Vi ønsker den normale hverdagen tilbake, slik at vi igjen kan være sammen med familie og venner. Det har i sannhet vært et spesielt år.

Ti måneder med pandemi har satt sine spor. Hos den enkelte, i lokalsamfunnet, landet og verden. I Averøy har folk tatt utfordringen, og stilt opp i den store dugnaden. Det har gitt gode resultater, og jeg vil takke hver og en av dere for det. Næringslivet har også gjort sitt, for å kunne klare denne krevende situasjonen. Alle som en, har de stått i det. Stor takk til dere også. Likeså de kommunale tjenestene, smittevernteamet og kriseledelsen.

Klikk for stort bildeFjellet Gulltanna er et fint turmålHele Averøy har vært et eneste stort team, vi har stått sammen om dette, og gjør det fortsatt. Vi mennesker hører sammen, og det er i fellesskap og gjennom samarbeid vi fungerer best.

Jeg vet denne jula blir spesiell for mange av dere, jeg har sett det i ansiktet og hørt det på stemmen, når vi har snakket sammen. Det såre draget, av alt det som ikke blir som vanlig dette året. Jeg håper likevel dere alle kan finne julegleden og varmen disse dagene. I et felles ønske om at alt blir bra igjen. Riktig god jul, alle sammen!

Varm juleklem fra Ingrid