Siste innspurt i massevaksinering og info om vaksinering av 12 - 15-åringer

Siste innspurt i massevaksineringen er i gang! Det er ca. 1000 personer som får sin andredose i løpet av denne og neste uke, og nå er det viktig at etternølere melder seg på!

Tid for influensavaksine, sier ledende helsesøster Oddrun Hoset - Klikk for stort bildeTid for vaksine, sier ledende helsesykepleier Oddrun Hoset Berit Hannasvik Ca 300 personer har ikke svart på meldingen om vaksinering – så vær så snill å bestill time eller takke nei. Da slipper du mer «mas» fra oss. Hvis det fortsatt er noen som ikke har fått SMS, må de ta kontakt med kommunen så snart som mulig.

Det blir ikke vaksinering hver uke utover høsten, men vi skal prøve å tilrettelegge så godt vi kan.

Smitten blant barn og unge sprer seg raskt i hele landet. De siste ukene har det flere dager blitt satt nye smitterekorder. Mange lurer på hvorfor man ikke strammer inn tiltakene igjen. Her er en artikkel som gir både litt grunnleggende info og budskap innledningsvis, og svarer konkret på flere spørsmål lenger ned i artikkelen: https://www.vg.no/annonsorinnhold/helsedirektoratet/vaksine-til-barn-og-unge/

Vaksinering av 12 - 15-åringer

Elevene ved Averøy ungdomsskole har tilbud om koronavaksine tirsdag 14. september i samfunnssalen (ved ungdomsskolen):

• 10. trinn - oppmøte mellom 16-16.45
  • 9. trinn - oppmøte mellom 17 og 17.45
  • 8.trinn -  oppmøte mellom 18 og 18.45

Elevene på 7. trinn over 12 år har tilbud om koronavaksine fredag 17. september i samfunnssalen (ved ungdomsskolen):

• Utheim skole - oppmøte mellom 16 og 17
  • Bruhagen barneskole - oppmøte mellom 17.30 og 18.30.

Samtykkeskjema, egenerklæring, munnbind og èn forelder/foresatt

Samtykkeskjema må være underskrevet av begge foresatte og leveres på skolen, eller kan tas med på vaksinedag.

Ferdig utfylt egenerklæringsskjema tas med til den som skal vaksinere.

Bruk munnbind!

Vi ønsker at en forelder/foresatt følger sitt barn til vaksineringen og at de som ønsker vaksine prioriterer tidspunktene.

6538 Averøy

E-post: post@averoy.kommune.no