Smittesituasjonen - oppdatering 30. desember

Siden siste oppdatering (27. desember) har Averøy fått 5 nye smittetilfeller. Dette er nærkontakter som allerede var i karantene, og med kjent smittekilde. Det er fortsatt deltavarianten av viruset som er påvist i Averøy.

På vegne av Averøy kommune takker vi i kriseledelsen våre innbyggere og tilreisende for en svært ansvarlig julefeiring og godt smittevern. Vi opplever at smittevernrådene etterleves, god oppslutning for å bli vaksinert, lav terskel for å teste seg og at man begrenser antall nærkontakter.

Sentrale personer i kommunen som har sørget for testing, smittesporing, nødvendige tiltak og informasjon gjennom pandemien. Berit Hannasvik Vi nytter også anledningen til å takke for alles bidrag både gjennom pandemien og samspillet for øvrig mellom kommunen og innbyggerne for et godt og trygt lokalsamfunn, i 2021 og med de beste ønsker for 2022.

Ikke minst fortjener våre ansatte og ledere en stor og uforbeholden takk. De har virkelig vist styrke og utholdenhet for at hver enkelt skal få gode tjenester, til tross for mye ekstraarbeid og lange arbeidsdager for å håndtere pandemien generelt og spesielt når det har vært større utbrudd. En stor takk til alle frivillige som gjør en stor innsats for lokalsamfunnet, store og små og en spesiell takk til gjengen som har stilt opp utallige timer i forbindelse med vaksineringen.

Godt nyttår!

Averøy sykehjem - Klikk for stort bilde