Status koronavaksinering januar

Koronavaksinering i januar på kommunehuset

Planlagte vaksinedager i januar:

• Torsdag 6.1.
  • Torsdag 13.1.
  • Torsdag 20.1.

For de som ønsker 3.dose er det viktig å følge med på intervallet på 20 uker fra andredose. Averøy får kun Pfizer-vaksine. Hvis du ønsker Moderna, må du kontakte Kristiansund.

Det sendes ut sms til de som fyller krav om intervall når tiden nærmer seg. Da kan du bestille time selv, og får den første ledige timen.

Mange fikk andredose i Kristiansund og noen av disse kan fortsatt stå på lista der. Tilbud om time kan derfor komme fra Kristiansund, men hvis du ønsker vaksinen i Averøy er det bare å ta kontakt med kommunen. (Obs : vi trenger fødsels- og personnr for å «hente» fra Kristiansund til Averøy)

Åpningstidene vil avhenge av hvor mange vaksinedoser vi får og hvor mange over minsteintervallet mellom andre og tredje dose som melder seg på.

Hvis det er stort behov og vi har vaksinedoser til det, vil vi tilrettelegge for vaksinering på ettermiddag/kveld

Obs at oppfriskningsdose til de med alvorlig svekket immunforsvar  kan gis 3 mnd etter 3.dose. Ta kontakt med kommunen hvis du er i denne gruppen.

Foresatte med barn som etter hvert fyller 12 år og som dermed ønsker koronavaksine, bes ta kontakt med helsestasjon. Husk skjema med samtykke fra begge foreldre.

Vaksinering foregår på kommunehuset, Bruhagen.

Tid for influensavaksine, sier ledende helsesøster Oddrun Hoset - Klikk for stort bildeTid for vaksine, sier ledende helsesykepleier Oddrun Hoset Berit Hannasvik

Tonje Ormset
Helsesykepleier