Takk for støtte

Logo for Dugnadsløftet - Klikk for stort bildeLogo for DugnadsløftetTakk til Gjensidige Forsikring Nordmøre og Romsdal som gjennom Dugnadsløftet har gitt oss støtte til prosjektet Bremsneshatten.

Gjensidige Forsikring Nordmøre og Romsdal har støttet oppføring av sanitæranlegg ved klatrefeltet Bremsneshatten med 20 000 kroner. Dette kommer godt med i kommunens arbeid med å tilrettelegge for alle som besøker det populære kultur-, tur-, og aktivitetsområdet ved Bremenshatten. Området er et av de mest besøkte i kommunen, og i likhet med Atlanterhavsveien og Kvernes kulturområde, blir det nå lagt bedre til rette med sanitærforhold.

Gode samarbeidspartnere og støttespillere

Sanitærbygget som settes opp våren 2018, skal driftes av Kristiansund fjellsportsklubb, som ser for seg mye bruk og arrangement i området.

I tillegg til Gjensidige Forsikring, har Sparebank1 Nordvest, NEAS, Averøy Industripark, Brødrene Aandal og Møremat, Edw. Johnsen AS støttet tiltaket. Stor takk til dere alle!

Ellers minner vi om at parkering for de som besøker området skal skje på parkeringsplass ved Dypbuktveien og/eller ved Bremsnes skole