Framtidas avfallsløsning

Daglig leder i Nordmøre Interkommunale Renovasjonsselskap, Hilde Ødegaard Harstad, orienterte Averøy kommunestyre 8. november 2018 om planer og utfordringer i forbindelse med avfallshåndtering og bedre gjenvinning.

Låneadministrasjon startlån Lindorff AS

Averøy kommune har inngått avtale med Lindorff AS i forbindelse med låneadministrasjon av startlån og tilskudd. Alle som har startlån eller tilskudd tildelt av Averøy kommune skal fra nå forholde seg til Lindorff som vil sende ut informasjon om ditt lån.

Gratis kurs i hverdagsøkonomi

Kurset iPLUSS arrangeres i kommunestyresalen i Averøy kommunehus tirsdag 20. november og onsdag 21. november kl. 17.30 - 20.30.

Høring - endring av skolestruktur (nedlegging av Meek skole)

Det vises til kommunestyrets vedtak om å bygge ny skole i Rangøykrysset, som skal erstatte Henda, Meek og Utheim skoler, og kommunestyrets vedtak om nye skolekretsgrenser.

Berit Hannasvik tilsettes som rådmann i Averøy kommune

5. november vedtok kommunestyret tilsetting av Berit Hannasvik som rådmann i Averøy kommune.

Kristiansund - Brann

Averøy kommune trekker ut to vinnere som kan benytte to billetter (sesongkort) hver i forbindelse med eliteseriekampen Kristiansund - Brann - som går av stabelen søndag 11. november.

Avis i skolen

9.trinn ved Averøy ungdomsskole har de to siste ukene jobbet med et prosjekt Avis i skolen . I forbindelse med dette har elevene skrevet leserinnlegg; disse er nå publisert i Tidens Krav.

Råd om egenberedskap

For å styrke bevisstheten og kunnskapen om egenberedskap i befolkningen har direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap lansert kampanjen Du er en del av Norges beredskap .

Svømmehallen - stengt i uke 41

Svømmehallen blir dessverre stengt for publikumsbading i uke 41.

Pårørendeskole

Averøy kommune inviterer til kurs på for pårørende til personer med en demenssykdom. Målgruppen er ektefeller, barn, venner og andre med relasjon til den demenssyke.