Formannskapets forslag til årsbudsjett 2019 og økonomiplan 2019 - 2022

Formannskapet vedtok i dag å foreslå rådmannens innstilling til årsbudsjett 2019 og økonomiplan 2019 - 2022 med disse påplussingene: 50 % rabatt for leie av idrettsanlegg for barn og unge under 18 år, tilsvarer ca 150 000 kroner. I tillegg øker driftstilskuddet for kulturarbeid med 150 000 kroner og UNIKA får et økt tilskudd på 290 000. Økte utgifter finansieres med økte skatteinntekter.

Kulturkveld for eldre

Fredag 30. november arrangerer Averøy eldreråd Kulturkveld for eldre på Anne Marits Catering kl. 15.30.

Framtidas avfallsløsning

Daglig leder i Nordmøre Interkommunale Renovasjonsselskap, Hilde Ødegaard Harstad, orienterte Averøy kommunestyre 8. november 2018 om planer og utfordringer i forbindelse med avfallshåndtering og bedre gjenvinning.

Gratis kurs i hverdagsøkonomi

Kurset iPLUSS arrangeres i kommunestyresalen i Averøy kommunehus tirsdag 20. november og onsdag 21. november kl. 17.30 - 20.30.

Høring - endring av skolestruktur (nedlegging av Meek skole)

Berit Hannasvik tilsettes som rådmann i Averøy kommune

5. november vedtok kommunestyret tilsetting av Berit Hannasvik som rådmann i Averøy kommune.

Kristiansund - Brann

Averøy kommune trekker ut to vinnere som kan benytte to billetter (sesongkort) hver i forbindelse med eliteseriekampen Kristiansund - Brann - som går av stabelen søndag 11. november.

Avis i skolen

9.trinn ved Averøy ungdomsskole har de to siste ukene jobbet med et prosjekt Avis i skolen . I forbindelse med dette har elevene skrevet leserinnlegg; disse er nå publisert i Tidens Krav.

Råd om egenberedskap

For å styrke bevisstheten og kunnskapen om egenberedskap i befolkningen har direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap lansert kampanjen Du er en del av Norges beredskap .

Svømmehallen - stengt i uke 41

Svømmehallen blir dessverre stengt for publikumsbading i uke 41.