Ved inngangen av 2018 var vi 5859 innbyggere i Averøy. Det betyr at vi fortsatt vokser, og nærmer oss målet i kommuneplanen med 5900 innbyggere i 2018. Vi har aldri før vært flere i kommunen vår. Til tross for fødselsunderskudd (flere døde enn fødte) økte vi folketallet med 5 personer i løpet av 4. kvartal 2017.

SMIL- midler er tilskudd som kan gis til foretak som vil gjennomføre miljøtiltak på en landbrukseiendom. I år har Averøy en ramme på 200 000 kroner til fordeling.

Fristen for å søke om tilskudd er 1.mars.

Stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid. Gjelder fra 16.02.2018 kl 17:30 til 25.02 kl 18:00.

Parkering Bremsneshatten 1

Averøy kommune og beboerne i nærområdet ber alle som besøker Bremsneshatten og Bremsneshola om å parkere på parkeringsplassen ved Djupbukta. For de som skal besøke klatrefeltet kan parkeringsplass ved Bremsnes skole også benyttes.

Velg eFaktura eller AvtaleGiro på SFO, barnehage, kulturskole, og kommunale avgifter, for å enklere ha kontroll på betalingene.

Stiftelsen Averøy Kraftfond har som formål å dele ut penger fra fondets midler til:  Lag og organisasjoner som bidrar til å fremme aktivitet blant barn og unge i Averøy Kommune.

Hentekalender for 1. halvår 2018 skal nå være kommet ut til alle husstander i Averøy. Kalenderen er lagt inn på siste side i informasjonsmagasinet iRETUR fra renovasjonsselskapet NIR.

I forbindelse med vedlikeholdsarbeid blir Baebrua ved Myrsetveien 2 helt stengt for trafikk fra og med fredag 26. januar til og med mandag 19. februar. Omkjøring blir skiltet.

Fiskeriministeren på skalldyrfestival 1

Hvert år tømmer Nærings- og fiskeridepartementet lokalene, og alle 350 ansatte reiser ut i landet på bedriftsbesøk. I 2018 ønsker de å møte de som jobber med havet, og oppfordrer næringslivet (også i Averøy) til å sende en invitasjon. Frist 31. januar!

I november 2016 gjennomførte kommunen en brukerundersøkelse i utvalgte helse- og omsorgstjenester.  Alle som ble invitert til å svare får en tilbakemelding på resultatene fra ansvarlig enhet (sykehjem, hjemmetjeneste og botjeneste) i begynnelsen av februar. Her er en kort oppsummering av resultatene.