En festdag på Kårvåg barneskole

Den 22. mars var det offisiell åpning av Kårvåg barneskole. Dagen startet med at 150 elever var samlet til fest, sammen med ansatte, kommunedirektør, varaordfører og ordfører. Først var det underholdning ved Averøy kulturskole, før elevrådet holdt en flott tale. Så var det høytidelig klipping av snor.

Av: Ingrid O. Rangønes (ordfører)

Det hele ble avsluttet med en kjempegod pizzabuffet fra Landgangen, sjokoladekake fra Unika, og brus til alle. Det var kjempestemning, og vi velger å bruke en av elevenes sluttord: «Denne dagen kommer jeg aldri til å glemme.». Vi sier oss helt enig, denne store festdagen går inn i historieboka.

Åpningsfest med røde trompeter

Om kvelden var 80 voksne samlet. Det var ansatte ved Kårvåg barneskole, Betonmast Røsand og deres samarbeidspartnere, tidligere rektorer ved de tre barneskolene, tidligere ledere ved FAU på de tre skolene, rektorene ved Bruhagen barneskole og Averøy ungdomsskole, tillitsvalgte og kommunestyret. Kvelden startet med en musikalsk aperitiff – vakre «Ut mot havet» ble spilt av Merete Fjeldvær. Det ble servert nydelig tapas fra Bjartmars Favorittkro.

Etterpå var det tale av elevrådet ved Kårvåg barneskole og underholdning av Averøy kulturskole og noen av deres dyktige ungdommer. Det ble et fantastisk tonefølge. Så var det kaffe og kaker, mange flotte taler, utdeling av gaver og velfortjente, rosende ord. Samt en stor takk til Betonmast Røsand og deres underleverandører. Vi retter en stor takk til alle som bidro til å gjøre denne dagen og kvelden til et minne for livet. En spesiell takk til de ansatte ved Kårvåg barneskole for all hjelp og støtte under gjennomføringen av arrangementet. Gratulerer og alt godt fremover, Kårvåg barneskole!

Se bilder fra åpningsfesten