Rydd Averøy - Stikk UT! og plukk

Torsdag 2. mai setter vi ekstra fokus på forsøpling av kommunen vår. Alle i Averøy oppfordres med dette til å delta i Stikk UT! og plukk søppel. I tillegg til miljøgevinsten kan innsatsen din gi kroner i kassa til en frivillig organisasjon. 

Stikk UT! og plukk er Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal sin panteordning for marin forsøpling. Alle som rydder i en av Friluftsrådet sine medlemskommuner kan være med på dugnaden. Panten er nå kr. 150,- per sekk. Fra i år er det nytt system, en får tilsendt kode som skrives på sekken. 

Les mer om panteordninga Stikk UT! og plukk

Hold av dagen og organiser søppelplukking! Vi oppfordrer til at dette gjøres til et sosialt arrangement.  

Det er mulig å hente søppelsekker på sørviskontoret til Averøy kommune, Bruhagen sentrum eller hos ReMidt på en av gjenvinningsstasjonene i åpningstida deres.

Averøy: Mandag 12-19, onsdag 9-16, lørdager i oddetallsuker 9-14.

Kristiansund: Mandag-onsdag-fredag 9-16, tirsdag-torsdag 12-19, lørdag 9-14.

Husk å ta kontakt med en av ReMidt sine driftsoperatører når avfallet leveres på gjenvinningsstasjonen, sånn at de får registrert innleverte sekker.

Vi jobber sammen mot forsøpling

Stikk UT! og plukk søppel - Klikk for stort bildeBodil Gaupset og Karstein Junge under tidligere ryddeaksjon. R.S. Berthinussen Stikk UT! og plukk. Ta med sekk, plukk søppel og tjen penger til organisasjonen din. Herlig tur med trippel mening. Sveggen vel