Velg e-faktura eller Avtalegiro og gjør betalingen enklere!

Velg eFaktura eller AvtaleGiro på SFO, barnehage, kulturskole, og kommunale avgifter, for å enklere ha kontroll på betalingene.

Renovasjonskalender og plastsekker utlevert

Hentekalender for 1. halvår 2018 skal nå være kommet ut til alle husstander i Averøy. Kalenderen er lagt inn på siste side i informasjonsmagasinet iRETUR fra renovasjonsselskapet NIR.

Stenging og vedlikehold av Baebrua (Fv 247)

I forbindelse med vedlikeholdsarbeid blir Baebrua ved Myrsetveien 2 helt stengt for trafikk fra og med fredag 26. januar til og med mandag 19. februar. Omkjøring blir skiltet.

Vil besøke havbedrifter

Hvert år tømmer Nærings- og fiskeridepartementet lokalene, og alle 350 ansatte reiser ut i landet på bedriftsbesøk. I 2018 ønsker de å møte de som jobber med havet, og oppfordrer næringslivet (også i Averøy) til å sende en invitasjon. Frist 31. januar!

Oppfølging av brukerundersøkelsen i helse- og omsorgstjenestene

I november 2016 gjennomførte kommunen en brukerundersøkelse i utvalgte helse- og omsorgstjenester.  Alle som ble invitert til å svare får en tilbakemelding på resultatene fra ansvarlig enhet (sykehjem, hjemmetjeneste og botjeneste) i begynnelsen av februar. Her er en kort oppsummering av resultatene.

Bilder å betrakte

Bilder av kunstneren Bjarne Jensen kan nå taes i øyesyn i kantina på kommunehuset.

Pårørendeskole for demenssyke

Averøy kommune inviterer til kurs på nyåret for pårørende til personer med en demenssykdom. Målgruppen er ektefeller, barn, venner og andre med relasjon til den demenssyke.

Redusert kapasitet på byggesaksbehandling

Averøy kommune har dessverre mangel på saksbehandlere innen byggesaker. Det betyr lengre behandlingstid på søknader og mindre tid til veiledning. Vi får nye byggesaksbehandlere på plass i løpet av 1. kvartal 2018. Etter en tid med opplæring av disse, regner vi med å være i normal drift igjen.

Stipendordning for sykepleierstudenter

Averøy kommune tilbyr nå en stipendordning for sykepleierstudenter og nyutdannede sykepleiere.

Formannskapets forslag til budsjett 2018 og økonomiplan 2018 - 2021

Formannskapet gikk enstemmig inn for rådmannens forslag til budsjett 2018 og økonomiplan 2018 - 2021 på sitt møte tirsdag denne uken. Bygging av ny skole ved Rangøykrysset er den største oppgaven kommunen gir rom for i økonomiplanperioden. Det krever stram styring, budsjettdisiplin og gir ikke rom for andre "hjertesaker", sier ordføreren og resten av formannskapet.