Averøy kommune søker nå etter en strategisk, tydelig og resultatorientert rådmann som har evne til å motivere og utvikle organisasjonen internt, og som samtidig kan samhandle med politikere, innbyggere og næringslivet.

I høst blir svømmehallen åpen for publikum på fredager. Da er det familiebading fra kl 17:00 - 20:00.

Velkommen!

 

 

Renovatøren leverer ut sekkeruller til husstandene i Averøy i uke 38 og 39/18.

Dersom noen ikke har fått en slik rull innen 1. oktober, ta kontakt med Arvid Andresen tlf 404 11159.

Frist for å melde spillemiddelsøknader 2019 er gått ut og innspurten med å få ferdigstilt søknadene er i gang.

 

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal inviterer til dugnad for reine strender i Averøy kommune 17. til 23. september.

Vi søker vernepleiere / andre med minimum 3-årig relevant høgskoleutdanning og fagarbeidere til spennende og krevende jobb i barnebolig.

I medhold av plan- og bygningsloven §§ 9-3 og 11-15 vedtok Averøy kommunestyre, i møte 7.05.2018 - sak 25/2018, interkommunal kommunedelplan for sjøområdene på Nordmøre, for Averøy sitt område.

Velkommen til alle 19 som kan kalle seg averøyinger i løpet 2. kvartal 2018. Nå er vi til sammen 5865 innbyggere i kommunen og vi har aldri før vært flere. Det er også hyggelig å se at det er fødselsoverskudd (flere fødte enn døde) dette kvartalet.

Går dere med planer om å søke spillemidler? Den årlige søknadsfristen er 1. september. Da skal de som tenker å søke for 2019 ha meldt sine planer til kommunen. Ta kontakt med kommunen via epost eller telefon slik at vi kan bistå dere underveis. Søknaden leveres elektronisk.

Vi ønsker alle nye og gamle elever velkommen til et nytt skoleår.