Averøy helsestasjon

fredag 22. november

kl. 10.00 - 11.00

Bestilte krus og skåler for StikkUT! 2019 har nå kommet til Servicekontoret på kommunehuset. Motivet av bærplukkere i skogen, er tegnet av Signe Louise Aasen. Dette er fjerde året på rad at Aasen leverer motiv til artiklene.

Frist for å søke barnehageplass til hovedopptak er 1. mars. Tildelingene av plass vil skje i løpet av mars.

Ny forskrift trer i kraft 1.1.2020

Har du alt du trenger for å klare deg selv i tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? 28. oktober starter en landsdekkende arbeidsuke med fokus på egenberedskap.

Ordfører Ingrid Rangønes ønsker forslag på kandidater til Bråtthesten 2019. Kulturprisen Bråtthesten er en hedersbevising og påskjønnelse. Den gis til personer, lag eller organisasjoner som uegennyttig har utført, eller lagt til rette for, tiltak innenfor kulturlivet i Averøy på en særlig positiv måte.

Tirsdag var det klart for konstituering av nytt ungdomsråd for skoleåret 2019/2020. Tarald Kongshaug ble valgt til leder og Øystein Mostad ble ny nestleder. Ungdommenes representanter er superklare med planer og aktiviteter framover.

Vaksine mot influensa og lungebetennelse tilbys ved Averøy helsestasjon 6. og 7. november. Alle i risikogruppene som ønsker influensavaksine oppfordres til å komme.

Torsdag og fredag forrige uke var det nye kommunestyret på "skolebenken" - både for å bli kjent med hverandre og for å få en grunnleggende innføring i hva det vil si å være folkevalgt. Første leksjon var å gå på talerstolen, presentere seg og fortelle om motivasjon og hvordan de ønsker å markere seg som folkevalgt.

Fysioterapitjenesten i Averøy kommune og Averøy Pensjonistforening starter opp treningsgruppe for seniorer - "Sterk og stødig".