Fem nye smittetilfeller

Averøy kommune har de siste par døgnene fått registrert fem nye smittetilfeller, alle er nærkontakter av tidligere kjente tilfeller. Kartlegging av nye nærkontakter er igangsatt, og en har allerede god oversikt over situasjonen.

Nye nasjonale tiltak for å begrense covid-19-pandemien

Regjeringen la i dag fram nye nasjonale tiltak for å begrense spredningen av covid-19-pandemien. I tillegg har det kommet nye anbefalinger knyttet til bruk av munnbind, testing av skoleelever og bruk av hjemmekontor.

Vil dere bli med i Stikk-UT!-2022?

Averøy kommune har vært med i turaktiviteten Stikk-UT siden Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal startet med Stikk-UT! i 2009, de senere årene i et samarbeid med Averøy idrettsråd. Nå ønsker vi flere med på laget.

Bruvoll ballbinge søker ny eier

Vil laget ditt overta Bruvoll ballbinge? Ballbingen skal flyttes til dertil egnet sted. Det kan søkes spillemidler til rehabilitering av bingen.

Skal du til Ålesund eller Sula? Økt smitte og lokal forskrift

Lokal forskrift for Ålesund og Sula kommuner gjelder også for besøkende   Averøy kommune ber om at du leser forskriften og er ekstra påpasselig. Vi anbefaler at du tar hurtigtest ved hjemkomst. Det får du på servicekontoret.

Videre plan for koronavaksine

Vi er i full gang med organiseringen av 3. dose i koronavaksineringen og opplever at innbyggerne i Averøy melder seg på.

Budsjett 2022 og økonomiplan 2022 - 2025 - formannskapets forslag til offentlig ettersyn

Formannskapets forslag til budsjett 2022 og økonomiplan 2022 - 2025 er lagt ut til offentlig ettersyn frem til behandling i kommunestyret 9.12.2021

NAV Averøy - kontoret stengt i uke 46

NAV Averøy har på kort varsel måttet stenge lokalene sine. Stengingen vil inntil videre gjelde ut denne uken. Årsaken er vedlikeholdsarbeid i senteret de leier lokaler i.

Informasjon til innbyggere - selvtest covid-19

Det anbefales test for: Alle med nyoppståtte luftveissymptomer eller andre symptomer på covid-19, uavhengig av vaksinasjonsstatus Uvaksinerte hustandsmedlemmer eller tilsvarende nære til en som er smittet Øvrige uvaksinerte nærkontakter Barn under 12 år testes dersom foresatte ønsker det (se informasjon på FHI og lengre ned på siden)

Stikk UT!-krus og skåler er klar for henting!

Forhåndsbestilte krus og skåler for Stikk UT! 2021 kan nå hentes ved servicekontoret på kommunehuset.