Asfalteringsarbeider - uke 38 og 39

I uke 38 (20. - 24 september) er det planlagt en del asfalteringsarbeider for Hjertåsveien, Langhaugen og Reksundveien.

Tilgang til 3. dose for personer med nedsatt immunforsvar

Averøy kommune tilbyr drop-in til innbyggere som er prioritert for dose 3 med koronavaksine. Folkehelseinstituttet har utarbeidet en oversikt over hvilke sykdommer personer som anbefales en 3.dose og hvilke medisiner de bruker. Alle som kommer til drop-in må ha med nødvendig dokumentasjon.

Resultat fra Stortingsvalget 2021 Averøy kommune

Oversikten viser totalt antall stemmer fordelt på parti

Siste innspurt i massevaksinering og info om vaksinering av 12 - 15-åringer

Siste innspurt i massevaksineringen er i gang! Det er ca. 1000 personer som får sin andredose i løpet av denne og neste uke, og nå er det viktig at etternølere melder seg på!

Forhåndsstemming ved karantene eller isolasjon

Hvis du ikke kan stemme i et valglokale på grunn av at du er pålagt karantene eller isolasjon grunnet covid-19, kan du søke om å forhåndsstemme der du oppholder deg. Fristen for å søke er  13. september kl. 10.  Søknaden må inneholde navn, telefonnummer, adresse og personnummer. Du vil få nærmere beskjed om tidsrom for stemmegivning og smittevern.

Averøy sykehjem - stengt for besøkende frem til 15. september

Averøy sykehjem holdes stengt for besøkende frem til og med 15. september. Sykehjemmet holdes stengt for besøkende da flere ansatte sitter i korona-karantene.

Nå kan du forhåndsstemme - utvidet åpningstid

Nå kan du forhåndsstemme ved Stortings- og sametingsvalget 2021. Servicekontoret har utvidet åpningstid denne uken og neste uke i den forbindelse.

Ragnhild - versjon 2.0

Ragnhild Sophie Berthinussen er nok godt kjent for mange i Averøy, både som mangeårig saksbehandler på spillemidler, som ildsjel for kultur og idrett og som tidligere plan- og kulturkonsulent. Nå er hun tilbake for fullt på kommunehuset i en nyopprettet stilling som rådgiver for samfunnsutvikling.

Spillemidler 2022 - søknadsfristen nærmer seg

Går dere med planer om å søke spillemidler? Den årlige søknadsfristen i Averøy kommune er 1. september. Da skal de som tenker å søke for 2022 ha meldt sine planer til kommunen. Ta kontakt med kommunen via epost eller telefon slik at vi kan bistå dere underveis. Søknaden leveres elektronisk.

Treningsgruppen Sterk og stødig

Treningsgruppen Sterk og stødig starter opp igjen onsdag 01.09.2021 og ønsker flere deltakere. Kriterier for å delta: Hjemmeboende eldre over 65 år Går uten ganghjelpemidler innendørs Er bekymret for å falle/ eller har hatt fall Klarer seg godt i eget hjem uten særlig bistand fra kommunen Begynnende funksjonssvikt og/eller ustøhet Er i stand til å reise til/fra trening på egenhånd Er i stand til å ta instruksjon og trene i gruppe.   Påmelding via skjema som ligger tilgjengelig på Servicekontoret på kommunehuset eller ta kontakt Tildelingsenheten på 90742368.