Averøy kommune har inngått avtale med Lindorff AS i forbindelse med låneadministrasjon av startlån og tilskudd. Alle som har startlån eller tilskudd tildelt av Averøy kommune skal fra nå forholde seg til Lindorff som vil sende ut informasjon om ditt lån.

Vaksine mot influensa tilbys ved Averøy helsestasjon torsdag 29. november kl. 10.00 - 13.00

Alle i risikogruppene som ønsker influensavaksine, - og som ikke tok den tidligere i høst, oppfordres til å komme.

Kurset iPLUSS arrangeres i kommunestyresalen i Averøy kommunehus tirsdag 20. november og onsdag 21. november kl. 17.30 - 20.30.

Det vises til kommunestyrets vedtak om å bygge ny skole i Rangøykrysset, som skal erstatte Henda, Meek og Utheim skoler, og kommunestyrets vedtak om nye skolekretsgrenser.

5. november vedtok kommunestyret tilsetting av Berit Hannasvik som rådmann i Averøy kommune.

Sesongkort 1

Averøy kommune trekker ut to vinnere som kan benytte to billetter (sesongkort) hver i forbindelse med eliteseriekampen Kristiansund - Brann - som går av stabelen søndag 11. november.

Avisillustrasjon 1

9.trinn ved Averøy ungdomsskole har de to siste ukene jobbet med et prosjekt Avis i skolen.

I forbindelse med dette har elevene skrevet leserinnlegg; disse er nå publisert i Tidens Krav.

Averøy formannskap vedtok i møte 17.10.2018 – sak 59/2018, å legge forslag til ny forskrift om vann – og avløpsgebyrer i Averøy kommune med vedlegg, ut på offentlig høring i 4 uker.

Enkeltpersoner og bedrifter i Averøy kommune kan søke om støtte. Prosjektene må komme inn under fylkeskommunale og statlige retningslinjer (PDF, 488 kB), kommunale planer og strategier. Søknader blir behandlet fortløpende av næringsutvalget.

For å styrke bevisstheten og kunnskapen om egenberedskap i befolkningen har direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap lansert kampanjen Du er en del av Norges beredskap.