Bruhagen barneskoles kinderegg

Bruhagen barneskole er aktive og engasjerte. Sist fredag fikk de til et lokalt kinderegg ved å markere 10-årsjubileum, Blime-dans og skoleløp for TV-aksjonen.

Helsestasjon for 65+

Averøy kommune inviterer til ny samling for Helsestasjon 65+ i kommunestyresalen, mandag 25. oktober kl. 1400 - 1600.

Videre plan for koronavaksine

Neste vaksinedag er fredag 5. november. Da er det mest andredoser til 16 og 17 åringene, men også til andre.

Influensavaksinering uke 45 - oppdatert informasjon

Influensavaksinering for risikogruppen og evt vaksine mot lungebetennelse. Risikogrupper som anbefales å vaksinere seg er: Alle fra fylte 65 år Beboere i omsorgsbolig og sykehjem Gravide etter 12. svangerskapsuke (2. og 3. trimester) Svinerøktere og andre som har regelmessig kontakt med levende griser Barn og voksne med: diabetes mellitus, type 1 og 2 kronisk lungesykdom (inkludert astma) kronisk hjerte-/karsykdom, alvorlig hjertesvikt kronisk leversvikt kronisk nyresvikt kronisk nevrologisk sykdom eller skade, med nedsatt lungekapasitet nedsatt immunforsvar, eller evt husstandskontakter til personer med nedsatt immunforsvar svært alvorlig fedme (KMI over 40) annen alvorlig og/eller kronisk sykdom etter individuell vurdering av lege

Informasjon til innbyggere - selvtest covid-19

Det anbefales test for: Alle med nyoppståtte luftveissymptomer eller andre symptomer på covid-19, uavhengig av vaksinasjonsstatus Uvaksinerte hustandsmedlemmer eller tilsvarende nære til en som er smittet Øvrige uvaksinerte nærkontakter Barn under 12 år testes dersom foresatte ønsker det (se informasjon på FHI og lengre ned på siden)

En normal hverdag med økt beredskap

Norge gikk før helgen over til en normal hverdag med økt beredskap –  Selv om hverdagen nå blir som normal for de fleste, er ikke pandemien over. Folk vil fremdeles bli syke og derfor er det viktig at alle vaksinerer seg. I tillegg vil samfunnet ha økt beredskap og raskt kunne iverksette tiltak hvis situasjonen tilsier det. Kommunene vil fortsatt ha en viktig rolle i å reagere hvis utbrudd fører til at kapasiteten i helsetjenesten utfordres, understreket Solberg.

Oppgradering – forsterkning av veifundament Bjellvågveien

I dag begynner arbeider med forsterkning av veifundament Bjellvågveien. Det må påregnes noen hindringer, men byggeplassen kan passeres.

Næringsutvalget - utsatt behandling

Næringsutvalget utsatte sin behandling av sak om kompensasjonsmidler knyttet til koronapandemien i møte 23.09.21. Saken blir behandlet i et ekstraordinært møte i samme utvalg 07.10.21.  Saken ble sendt tilbake til administrasjonen for ytterligere saksbehandling.

Melding om vedtak - Veinavn på 3 adresseparseller i Kårvåg boligfelt

Livsløpsutvalgets vedtok 06.09.2021 - sak 07/21 navn på 3 nye adresseparseller i Kårvåg boligfelt.

1650 tester, flinke elever og meget godt samarbeid

Ann-Helen Strand ved kommunens testteam sender en hilsen til elever, foresatte og kollegaer på alle nivå som har vært involvert i smitteutbruddet ved skolene på Bruhagen den siste tiden. Hun forteller om 1650 tester, superflinke elever, kollega- og lederstøtte, samarbeid og motivasjon.