17. mai-taler

Gratulerer med dagen! 17. mai-taler fra ordfører og ungdomsråd

Rask e-læring om FNs bærekraftsmål

Møre og Romsdal fylkeskommune har laget et e-læringskurs om FNs bærekraftsmål. Kurset er for alle interesserte. Det gir en grunnleggende innføring i hva bærekraftig utvikling er og sier noe om status for FNs bærekraftsmål i Møre og Romsdal.

Melding om teknisk feil – Folland vannverk

Helseplattformen - én journal for hele helsetjenesten i Midt-Norge

9. mai vedtok Averøy kommunestyre å delta i forprosjekt Helseplattformen.

Spyling av hovedvannledning

Folland vannverk spyler hovedledningsnettet i perioden 9. mai til og med 13. mai 2022; i hovedsak på natt.

Stikk UT! 2022

1. mai starter årets Stikk UT!-sesong. I Averøy er det 12 turer med variert gradering, noen gamle og noen nye. Nytt Stikk UT-kart er sendt ut til alle husstander.

Oppfriskningsdose med koronavaksine

For personer over 80 år: Folkehelseinstituttet åpner for at personer 80 år og eldre som har fått 3 doser og ikke har gjennomgått koronasykdom etter dette, kan få en ny oppfriskningsdose dersom de selv ønsker det.

Rusken 2022 – Stikk ut og rydd!

Våren er over oss, snøen smelter og frem blant hestehov og hvitveis dukker smått og stort av søppel frem. Vi ønsker det rent og pent rundt oss og inviterer herved til dugnad for rent nærmiljø.

Nå kan du kommunisere digitalt med helsestasjonen

Helsestasjonene i Averøy, Aure, Smøla, Gjemnes, Sunndal og Tingvoll har nå tatt i bruk DigiHelsestasjon.

Tilskudd på 742 000 til styrking av helsestasjon og skolehelsetjeneste

Averøy kommune søkte tidligere i år på helsedirektoratets tilskuddsordning til styrking av helsestasjons- og skolehelsetjenesten. Søknaden var rettet inn mot et tre-årig prosjekt med å styrke og koordinere satsingen innen psykisk helse. Arbeidet skal dekke aldersgruppene 0- 5 år og barn i barneskolealder.