Høring – ny fartsforskrift i sjø – Sveggesundet

Averøy formannskap vedtok i møte 08.03.22 å legge forslag til «Forskrift om fartsbegrensning i sjøen for fritidsfartøyer i Averøy kommune, Møre og Romsdal fylke, sjøkart nr.35» ut på offentlig høring. Det er kun en strekning i Sveggesundet som berøres av forskriften.

Er du eller noen du kjenner flyktning fra Ukraina?

Informasjon om rettigheter til personer som er fordrevet fra Ukraina Ukrainere som er i Norge på turistvisum kan fortsette å være her selv om turistvisumet utløper. Det er derfor ingen hast med å søke asyl eller å registrere deg.

Låneadministrasjon startlån Intrum

Averøy kommune har avtale med Intrum i forbindelse med låneadministrasjon av startlån og tilskudd. Alle som har startlån eller tilskudd tildelt av Averøy kommune skal forholde seg til Intrum som vil sende ut informasjon om ditt lån.

Status smitte uke 10 – 168 nye smittetilfeller registrert

Averøy kommune fikk 168 positive koronatester i uke 10 (PCR- tester som er tatt i uke 10, samt innmeldte selvtester i uke 10.)  50 av de smittede er avdekt gjennom PCR- test og 118 tilfeller er meldt inn som positive selvtester via C19.no. Smittetallene er nå mer usikre enn tidligere i pandemien, men vi mener allikevel at de gir et godt bilde på smittesituasjonen.

Gratis konsultasjon med advokat - tilbud til innbyggere og næringsliv

Averøy kommune kan nå tilby gratis advokatkonsultasjon på inntil ½ time for kommunens innbyggere og næringsliv.

Mønsås ved Kårvåg barneskole

8. mars ble "mønsås" markert for Betonmast Røsands ansatte og ansatte hos deres underleverandører, laget som for tiden bygger Kårvåg barneskole. Det ble en flott markering med mat, musikk, taler og omvisning. Skolen tar form og blir en flott og funksjonell læringsarena. Averøy kommune er svært fornøyd med resultatet så langt.

Krigen i Ukraina og lokal beredskap

Vi får mange henvendelser når det gjelder krigen i Ukraina og kommunens beredskap med jodtabletter til barn og unge. I tillegg spør noen om tilfluktsrom i kommunen.

240 smittetilfeller i uke 9

Averøy kommune fikk 240 positive koronatester i uke 9. 80 av de smittede er avdekt gjennom PCR-test og 160 tilfeller er meldt inn som positive selvtester via C19.no .

Helgekurs for par ved Familievernkontoret i Kristiansund

Familievernkontoret i Kristiansund arrangerer samlivskurs for par helgen 19. - 20. mars 2022.

447 smittetilfeller i uke 8

Averøy kommune fikk 447 positive koronatester i uke 8(PCR tester som er tatt i uke 8, samt innmeldte selvtester i uke 8.)  131 av de smittede er avdekt gjennom PCR- test og 316 tilfeller er meldt inn som positive selvtester via C19.no.