Kontakt med NAV Averøy fra 4.1.2021

Grunnet nye retningslinjer gjeldende fra 04.01.21, tar NAV Averøy bare imot nødhenvendelser ved personlig frammøte. Vi ber om at dere som kan, benytter våre digitale løsninger for kontakt.

Ordførerens nyttårshilsen

Året 2020 - da det å holde avstand var et tegn på omtanke.

Koronavaksine

Averøy kommune får de første vaksinene i løpet av uke 1. Det er beboere på sykehjem og institusjoner som får prioritet på disse. Plan for de neste ukene og målgrupper blir kunngjort så snart vi har sikker informasjon om antall og tidspunkt. Vi følger i utgangspunktet Folkehelseinstituttets anbefalinger for koronavaksineringen .

Redusert åpningstid sentralbord og resepsjon

Fra 4.1.2021 vil kommunehusets resepsjon og sentralbord være bemannet fra kl. 9 - 14.

Ordførerens julehilsen

Utenfor kommunehuset står et juleønske-tre, og mange har hengt opp sine ønsker for det nye året. Et ønske går igjen: Vi ønsker den normale hverdagen tilbake, slik at vi igjen kan være sammen med familie og venner. Det har i sannhet vært et spesielt år.

Ny barneskole - Betonmast vant pris- og designkonkurransen

Averøy kommune har kåret Betonmast Røsand AS som vinner av pris- og designkonkurransen for den nye barneskolen i kommunen. Vinnerforslaget har fått arbeidstittelen "Skatteøyene".

Koronapandemien - status og tiltak

Averøy kommune har smittesituasjonen under kontroll og følger nasjonale retningslinjer. Vi ber folk om å være varsomme og rause. Vi har stått i en krevende situasjon over lang tid, og må holde ut en stund til. Her er noen råd for vinterferien.

Forebygging og rusomsorg

I forbindelse med flere medieoppslag, både nasjonalt og lokalt, er etterspurt mer informasjon om hvordan kommunen jobber forebyggende, om politirådet og hvordan man kan få hjelp.

Merethe Sakshaug ble årets Bråtthest

Kommunestyret deler hvert år ut kulturprisen "Bråtthesten" - bilde, blomster, heder og ære til personer eller organisasjoner som gjør en positiv og uegennyttig innsats for kommunens kulturliv. I år gikk den gjeve prisen til Merethe Sakshaug for hennes mangeårige innsats for svømmeopplæring, idrett og fysisk aktivitet i kommunen.

Omlegging telefonsystem fra fasttelefon til mobil mandag 30. november

Mandag 30. november legger vi om kommunens telefonsystem fra fasttelefoner til mobil.