Det ble et langt budsjettmøte 12. desember. Hele 12 timer gikk med og svært mange saker ble behandlet. De største var økonomisk ramme og dimensjonering av ny skole og budsjett- og økonomiplan 2020 - 2023. I den siste saken ble formannskapets forslag vedtatt med noen få justeringer.

Ta Tak er et kurs for deg som er pårørende til noen som sliter med sin psykiske helse og/eller rusmiddelavhengighet. Kurset holdes i Averøy kommune med oppstart torsdag 30. januar fra kl. 18.00 – 20.30.

Lørdag 30. november kl. 13.00 tennes julegrana utenfor kommunehuset på Bruhagen

Bestilte krus og skåler for StikkUT! 2019 har nå kommet til Servicekontoret på kommunehuset. Motivet av bærplukkere i skogen, er tegnet av Signe Louise Aasen. Dette er fjerde året på rad at Aasen leverer motiv til artiklene.

Ny forskrift trer i kraft 1.1.2020

Har du alt du trenger for å klare deg selv i tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? 28. oktober starter en landsdekkende arbeidsuke med fokus på egenberedskap.

Tirsdag var det klart for konstituering av nytt ungdomsråd for skoleåret 2019/2020. Tarald Kongshaug ble valgt til leder og Øystein Mostad ble ny nestleder. Ungdommenes representanter er superklare med planer og aktiviteter framover.

Vaksine mot influensa og lungebetennelse tilbys ved Averøy helsestasjon 6. og 7. november. Alle i risikogruppene som ønsker influensavaksine oppfordres til å komme.

Torsdag og fredag forrige uke var det nye kommunestyret på "skolebenken" - både for å bli kjent med hverandre og for å få en grunnleggende innføring i hva det vil si å være folkevalgt. Første leksjon var å gå på talerstolen, presentere seg og fortelle om motivasjon og hvordan de ønsker å markere seg som folkevalgt.

Fysioterapitjenesten i Averøy kommune og Averøy Pensjonistforening starter opp treningsgruppe for seniorer - "Sterk og stødig".