I november 2016 gjennomførte kommunen en brukerundersøkelse i utvalgte helse- og omsorgstjenester.  Alle som ble invitert til å svare får en tilbakemelding på resultatene fra ansvarlig enhet (sykehjem, hjemmetjeneste og botjeneste) i begynnelsen av februar. Her er en kort oppsummering av resultatene.

Elever på svømmekurs

Svømmehallen åpner igjen 22. januar. Flisene i bunnen er skiftet ut, vann er fylt opp og varmet opp, melder vaktmester Einar Gule og ønsker velkommen! Se svømmehallens åpningstider for publikumsbading.

Averøy kommune har dessverre mangel på saksbehandlere innen byggesaker. Det betyr lengre behandlingstid på søknader og mindre tid til veiledning. Vi får nye byggesaksbehandlere på plass i løpet av 1. kvartal 2018. Etter en tid med opplæring av disse, regner vi med å være i normal drift igjen.

Averøy kommune tilbyr nå en stipendordning for sykepleierstudenter og nyutdannede sykepleiere.

Formannskapet gikk enstemmig inn for rådmannens forslag til budsjett 2018 og økonomiplan 2018 - 2021 på sitt møte tirsdag denne uken. Bygging av ny skole ved Rangøykrysset er den største oppgaven kommunen gir rom for i økonomiplanperioden. Det krever stram styring, budsjettdisiplin og gir ikke rom for andre "hjertesaker", sier ordføreren og resten av formannskapet.

Det blir anledning til å ta influensavaksine ved helsestasjonen torsdag 30. november fra kl. 13:00 - 15:00.

Kommunestyret vedtok i møte den 30.10.2017 Målsetting for forvaltning av hjortevilt i Averøy kommune 2018-2023 og Forskrift om minsteareal for jakt på hjort og rådyr.

Logo for Dugnadsløftet

Takk til Gjensidige Forsikring Nordmøre og Romsdal som gjennom Dugnadsløftet har gitt oss støtte til prosjektet Bremsneshatten.

Linda Rambjør (38) og Rainer Deggert (58) har det til felles at de har en stor lidenskap for musikk og er nytilsatte på kommunehuset på Bruhagen.

Hjemmetjenesten hadde internundervisning i demenssykdommer tirsdag 21. september. Ansatte fra hjemmesykepleien, hjemmehjelpene og Averøy Omsorgssenter fikk et godt innblikk i de ulike demenstypene av dr Monika Ødegård og spesialsykepleier Tove Espvik fra geriatrisk poliklinikk ved sykehuset i Kristiansund.